donderdag 25 december 2008

Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!!

Beste vrienden,
Langs deze weg wil ik iedereen graag prettige feesten toewensen! Geniet er van en laat die Champagne-kurken ook dit jaar nog maar eens stevig knallen!! Op naar een nieuw jaar met hopelijk voor iedereen heel veel positieve en leuke momenten. Laten we er binnenkort samen énen op drinken!!
Gelukkig Nieuwjaar!

Kim

zaterdag 20 december 2008

Ann Coopman is de nieuwe Burgemeester van Waarschoot!

bron foto: Olivier Scheir/Het Nieuwsblad
Ann Coopman legde gisteren de eed af als nieuwe burgemeester van onze gemeente.
Ze neemt vanaf 1 januari de functie over van huidig burgemeester Ghislain Lippens. Ghilain was 6 jaar burgemeester en ik overdrijf niet als ik zeg dat hij één van de beste Burgemeester was die Waarschoot ooit gekend heeft. Bedankt voor de jarenlange inzet! Ghilain is niet te vervangen. Ann zal op haar beurt, met haar eigen kwaliteiten en jarenlange ervaring, een schitterende Burgemeester worden. Ze staat voor een zware taak maar ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze deze belangrijke taak met hart en ziel zal vervullen. Ze is vanaf nu ook de vierde vrouwelijke Burgemeester van Oost-Vlaanderen.. Ann Coopman wordt als schepen vervangen door 'rots in de branding' Nicole De Vos. Op die manier schuif ik zelf, als eerste opvolger, door naar de Gemeenteraad. Ik vind het persoonlijk een zeer grote eer dat ik mag zetelen als (het jongste) Gemeenteraadslid en ik zal mijn uiterste best doen om zoveel als mogelijk de jeugd te vertegenwoordigen. Ik kan niet langer wachten om aan de slag te gaan...

In naam van alle Jong CD&V-leden wil ik nogmaals Ann van harte feliciteren!

dinsdag 16 december 2008

Orange Party

Jong CD&V Waarschoot fuift erop los

Onder het motto ‘no politics, just party’ organiseerde Jong CD&V op 11 oktober hun eerste ‘Orange Party’ in Zaal Artevelde. Het werd een heuse nineties house fuif met de vele hits van jaren terug.. Dit bleek bij het publiek zeer gesmaakt want al snel stond het zaaltje goed vol. Jong en iets minder jong genoot er van de supergoeie muziek gedraaid door dj Thomas Bulté. Er waren zelfs speciale Orange Cocktails te verkrijgen. De goeie oude hits van toen kennen een grote heropleving en zijn op dit moment razend populair. Het was voor ons de ideale manier om ons ook eens op een andere manier uit te leven. Politiek is in Waarschoot dus duidelijk geen saaie bedoening. Na het succes van deze fuif groeit bij ons zeker de hoop om dit concept jaarlijks te herhalen. Dus wie er dit jaar niet bij kon zijn krijgt volgend jaar zeker opnieuw zijn kans.