woensdag 28 november 2007

Toffe Zomer in het vooruitzicht!


Jaja nu al ben ik mijn zomer van 2008 aan het plannen!
Het is vroeg ik weet het.. wat zeker is: het wordt een drukke maar ongelofelijk leuke zomer!Hopelijk een zomer met weinig zorgen, een zomer waar ik ongelofelijk veel bij Evi kan zijn, een zomer waar ik me voor één keer geen zorgen hoef te maken over mogelijke herexamens (De voorbije jaren heb ik dat geluk nog niet gehad. Nu ben ik er van overtuigd dat een semestersysteem me beter zal liggen. Laten we hopen op het beste!) , een zomer waar ik eens wat langer bij mijn broer en zijn gezin kan zijn, ...

De eerste twee weken van juli gaan we naar mijn broertje in Californië! Eindelijk nog eens naar het mooie Amerika. Het is er gewoon fantastisch! Vraag maar aan Boogie die weet er alles van!Ik heb dan ook nog eens het geluk om mee te mogen met Evi en haar gezin naar Hongarije, kzie het echt wel goed zitten. Het is wel een land waar ik me voorlopig nog weinig kan bij voorstellen. Ik denk dat de omschakeling van het rijke Californië naar het primitieve Hongarije wel eens een kleine cultuurschok zou kunnen teweegbrengen:)

maar soit nog 7 maanden in het Kille Belgenlandje!


Kim

zondag 25 november 2007

The Chemical Brothers

Na 3 maanden wachten was het eindelijk zover: The Chemical Brothers in de Lotto-arena. Het was een schitterend optreden maar had er eerlijk gezegd meer van verwacht. De ons allen bekende nummers zoals 'Galvanize', 'hey boy' en 'do it again' deden de zaal wel ontploffen! Zalig sfeertje..



nieuwe Blog

Welkom iedereen op mijn nieuwe blog!